IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българската борса в капана на коронакризата

Кои ще пострадат най-много и кои ще са най-слабо засегнати? Какво предстои - вижте мненията на анализаторите

08:16 | 03.04.20 г. 2
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Последна актуализация: 01:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 4 rate down comment 0
Императорът
преди 4 години
Като цяло дивидентът на моите компании не ме притеснява. С интерес например чакам поредният отчет на Жабокът, за да видя колко пари е направил в кризата - щото това е кризисна компания. Другите ми компании са основно АДСИЦ или хапчеви. Но това за Р/Е ме хвърли в шашинг - наистина ли този анализатор вярва, че българските компании - и то от Софикс - за по-подценени от европейските? Чудно - защо тогава дивидентната ми доходност от акции на компании от FTSE100 е около и над 6%, а дивидентната доходност на Софикс е процент и нещо? И във Франция и в Германия доходността е по-висока, ако не броим големите данъци там.Другият вариант е аз много да съм надобрял в избора на компании - не знам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 0
be_google
преди 4 години
Абе някои хора май са в депересия от седени вщъки и нищоправене!!!ЧАШАТА е наполовина ПЪЛНА или ПРАЗНА!?! Впърос на гледна т. Тлокова сделки и оборот и то за повече от 1-2 поредни дни не имало от 2006-2007ма... НЕКА ПРОДЪЛЖИ! Това , че щатите им се спихнаха триолнните шитова не значи че тука трябва всичко да е по 20 стинки! не е препоръка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още